Familierecht

Trouwen is leuk. Net als gaan samenwonen. Er komt wel heel wat bij kijken. In de wet staan diverse bepalingen die onder het personen- en familierecht vallen. Daar kunt u mee te maken krijgen als u gaat trouwen of samenwonen. Ons kantoor heeft heel veel ervaring in het begeleiden van stellen die gaan samenwonen.

Met andere wettelijke bepalingen krijgt u van doen bij minder leuke dingen in het leven, zoals bij het overlijden van een dierbare of bij een echtscheiding. In al die gevallen is het prettig om terug te kunnen vallen op persoonlijke begeleiding en kundig advies van onze medewerkers.

”We waren zo in de zevende hemel dat we alleen maar aan onze aanstaande trouwdag konden denken. Het was echt heel fijn dat notaris Boelens ons vooraf op de voordelen van huwelijkse voorwaarden heeft geattendeerd. Daar hadden wij anders nooit aan gedacht.” (Erik & Monique Stol)

Wij helpen u graag bij huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingsovereenkomst of een testament. U kunt ook bij ons terecht voor vragen over erfrecht, boedelbehandeling en belastingbesparing bij de overdracht van vermogen. Drie juristen van ons kantoor zijn gespecialiseerd in “Estate Planning” (hoe kan ik zo goed én goedkoop mogelijk mijn vermogen aan mijn kinderen overdragen zonder zelf tekort te komen).

Wij geven u in een persoonlijk gesprek de aandacht die u verdient. Wij gaan uitgebreid in op uw specifieke wensen. Vanzelfsprekend attenderen wij u op consequenties die uw keuzes met zich meebrengen.