Rechtspersonen

Een bedrijf beginnen of overnemen is een ingrijpende aangelegenheid. Als ondernemer moet u op veel verschillende zaken letten. Bij het starten van een bedrijf is het belangrijk de rechtsvorm te kiezen die goed aansluit bij uw persoonlijke situatie. Goed en deskundig advies is daarbij onontbeerlijk. Onze medewerkers kunnen u dat geven.

“Toen ik de grote stap nam om het bedrijf van mijn voorganger over te nemen, kwam er ontzettend veel op mij af. De mensen van notariskantoor Boelens hebben mij enorm geholpen de juiste keuzes te maken.” (Bastiaan van Wijk)

Wilt u meer weten over ondernemingsvormen zoals B.V.’s, firma’s of eenmanszaken of over contracten hiervoor? Dan bent u bij notariskantoor Boelens aan het goede adres. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het oprichten van rechtspersonen zoals besloten vennootschappen maar ook verenigingen en stichtingen. Overweegt u een wijziging van statuten, een bedrijfsopvolging of -overdracht óf het ontbinden van een vennootschap of maatschap? Dan kunnen wij u eveneens van dienst zijn. Wij beschikken over een team dat u de juiste adviezen kan geven. Dat alles op een hele toegankelijke manier.

Met ingang van 1 oktober 2012 geldt volkomen nieuwe wetgeving voor besloten vennootschappen. Er komt grote mate van vrijheid om uw BV naar eigen smaak in te richten. Ook vervallen een flink aantal onpraktische / belemmende wetsbepalingen mits u daar de statuten van uw BV op aanpast.

Statuten van uw BV aanpassen? Gratis adviesgesprek

U bent hartelijke welkom voor een orienterende bespreking bij ons op kantoor om te kijken of met name aanpassing van de statuten voor uw BV wenselijk is. Voor u zijn hier een kosten aan verbonden als de bespreking niet wezenlijk langer dan een half uur duurt. Belt u gerust eens met ons en vraag naar de mogelijkheden.