Registergoederen

Een Nederlander verhuist gemiddeld een keer per 7 jaar. In die tijd kan er veel veranderen in de persoonlijke situatie. Zo kunnen er dingen zijn gebeurd die een rol spelen bij een verhuizing. Dan is het goed dat er een notaris is die met u meedenkt.

“Wij hadden er niet meer aan gedacht dat het kopen van het nieuwe huis ook gevolgen zou hebben voor ons testament. Daar heeft notaris Boelens ons gelukkig bij geholpen! ” (Rick en Nicole van Zanten)

Onze medewerkers kunnen u helpen bij de afhandeling van de aankoop of verkoop van uw woning en ook van andere registergoederen (vroeger: onroerende goederen).

Wij benaderen iedere koper met de vraag of hij op ons kantoor langs wil komen om niet alleen het aankooptraject te bespreken, maar ook als hij dat wil om zijn persoonlijke omstandigheden te bekijken (samen kopen? testament nodig? en dergelijke). Onze ervaring is dat zo’n toelichtend gesprek veel onduidelijkheden wegneemt en de weg naar het afronden (het tekenen bij de notaris van de akten van levering en hypotheek) makkelijker maakt.

Wilt u weten hoe groot uw investering in onze dienstverlening is? Neemt u daarvoor contact met ons op voor een persoonlijke aanbieding. Geen situatie is immers gelijk! In alle gevallen leveren wij een goed product op een hele persoonlijke manier tegen een faire prijs. Het kan werkelijk altijd goedkoper, maar dat is voordat u het weet, appels met peren vergelijken. Wij hebben wél een aantrekkelijke aanbieding voor kopers van een huis, zie direct hierna.

Het is goed om te weten dat wij voor ALLE gebruikelijke werkzaamheden uitsluitend “full service” tarieven kennen. U krijgt bij ons geen aanvullende nota voor extra werkzaamheden; wij doen er alles aan om uw leverings-en hypotheekakten op de afgesproken datum te laten passeren. Alleen een overbruggingshypotheek en het (overigens niet verplichte) inschrijven van de koopovereenkomst op het Kadaster zijn niet in onze vaste “full-service” tarieven begrepen.

Een toelichtend gesprek na ontvangst door ons van de koopovereenkomst is bij ons inbegrepen.

AANTREKKELIJKE AANBIEDING VOOR KOPERS VAN EEN HUIS!

Voor kopers van een huis hebben wij een aantrekkelijke aanbieding: belt u ons of mailt u ons, dan ontvangt u eenop uw maat gesneden aanbieding.

Het gaat bij ons dus altijd om een all-in full service bedrag.

Belt u ons of mailt u ons, wij vertellen u dan alles over onze uitgebreide service en geven u antwoord op alles wat u wilt weten. Wij hgelpen u graag en regelen het zo dat u geen zorgen heeft over de koop van uw nieuwe huis.

Combinatiekorting

Op testamenten, samenlevingscontracten en andere akten “familierecht” krijgt u als u deze akten binnen twee maanden combineert met bij ons gepasseerde akten van levering en hypotheek ten minste 15% korting op de normaal daarvoor door ons gehanteerde tarieven. Vraagt u ons hierover gerust.

(Eventuele kosten voor een tolk zijn niet inbegrepen in ons all-in tarief. Een tolk is verplicht als u de Nederlandse taal niet beheerst.)