Profiel

Wij zijn een middelgroot notariskantoor, gevestigd in de het centrum van Delft. Zeven mensen staan klaar om u bij al uw zaken en vragen te helpen en van dienst te zijn. Ons team bestaat uit één notaris, twee kandidaat-notarissen en vier ervaren medewerkers. Eén kandidaat-notaris (Angeline Hof) is ook fiscaliste en lid van de Nederlandse Organisatie Voor Executeurs .

Wij behandelen alle notariële zaken: het overdragen van uw huis of bedrijfspand, het maken van testamenten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten, het verzorgen na een overlijden van een verklaring van erfrecht, het behandelen van een nalatenschap, estate planning. Ook alles waar een ondernemer mee te maken krijgt, verzorgen wij voor u, zoals het oprichten van een besloten vennootschap. Het oprichten van een stichting of vereniging en het wijzigen van de statuten van deze rechtspersonen kent voor ons geen geheimen.

Wij van notariskantoor Boelens pakken het anders aan: heel persoonlijk, vriendelijk, gewoon en laagdrempelig. U kunt gerust bij ons aankloppen voor persoonlijk advies en toelichting. Wij werken vlot en praktisch. Zo zorgen wij er voor dat u het ontwerp van de door u te tekenen akte snel en tijdig in uw bezit heeft. Voordat u de akte bij ons op kantoor komt tekenen, bellen wij u op om te kijken of alles voor u duidelijk is maar ook of er nog vragen of wijzigingen zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ons met de auto en openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken kantoor is gelegen in het hart van het mooie Delft. Parkeren kan het beste in de vlakbij ons kantoor gelegen Phoenixgarage. Kijkt u maar hier!

Als het voor u bijvoorbeeld om gezondheidsredenen moeilijk is om naar ons kantoor te komen, dan kunnen wij naar u toekomen. Belt u gerust met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Zéker als het gaat om het maken van testamenten vinden wij het belangrijk dat dat snel en voortvarend wordt aangepakt. Immers: een testament geldt pas als het bij de notaris is getekend! U leest hier meer over het maken van testamenten.

Wij helpen u graag, regelen samen met u wat u nodig heeft en wel zo dat dat u zich geen zorgen hoeft te maken.